Și-a lăsat iubita fără permis să-i conducă BMW-ul, dar au fost prinși de radar la Plopeni. Polițiștii le-au întocmit dosar penal

Radar BMW
Miercuri, 2 august 2023,la ora 00:36, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava - Biroul Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului BMW care circula pe DN 29, în loaclitatea Plopeni, pe direcția Suceava-Dumbrăveni, deoarece circula cu viteza de 108 km/h (+58).

Polițiștii s-au deplasat la autoturismul în cauză, moment în care am observat că acesta este cu post destinat conducerii pe partea dreaptă, la volanul acestuia se afla o persoană de sex feminim, iar pe locul pasagerului stânga-față se afla o persoană de sex masculin.

La volan a fost identificată Elena I., de 20 de ani, din comuna Fântânele, care a prezentat documentele autoturismului și cartea de identitate, precizând faptul că nu are permisul de conducere asupra sa. Pasager a fost identificat Marius A., de 21 de ani, din satul Rotunda, orașul Liteni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de tânăra care nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de pasager.

Conducătoarea autoturismului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.800 lei.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără permis” și ,,încredințare auto unei persoane fără permis”.
Mai nouă Mai veche