Sorin Paraschiv a fost numit președinte al clubului Foresta Suceava

Fostul fotbalist Sorin Paraschiv a fost numit președinte al clubului de Liga a III-a Foresta Suceava. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei. 

Ca jucător, Paraschiv are în palmares patru prezențe la echipa națională, o semifinală UEFA, trei campionate naționale și o SuperCupă a României.

După ce s-a lăsat de fotbal, Sorin Paraschiv a fost manager al clubului Academica Clinceni, care a falimentat în vara anului trecut. 

„Fostul jucător, care a câștigat trei titluri de campion alături de Steaua București și care a ajuns cu "roș-albaștrii" în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006, este începând de astăzi noul președinte al clubului ACS Foresta Suceava.
Acesta a fost numit în funcția de președinte de către noul acționariat, care va prelua conducerea clubului pe parcursul săptămânii viitoare. Tot pe parcursul săptămânii viitoare, noua conducere a echipei va organiza o conferință de presă în care va prezenta planul în ceea ce privește activitatea clubului pentru perioada următoare”, a transmis Foresta Suceava.

Mai nouă Mai veche