Doi țepari din Suceava au început să acționeze în Satu Mare, dar au fost depistați și sunt anchetați de polițiști

Doi țepari din județul Suceava au împânzit municipiul Satu Mare cu afișe, prin care anunțau că execută lucrări de refacere a acoperișurilor. Cei doi indivizi au fost identificați de către reprezentanții Poliției Locale Satu Mare. Escrocii le luau clienților avansuri, iar apoi nu mai executau lucrările. Cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSM, polițiștii locali au depistat două persoane din județul Suceava care se ofereau să facă lucrări de reparații, dar îi țepuiau pe cei care îi angajau. 

Cei doi bărbați din Suceava au împânzit municipiul Satu Mare cu anunțuri lipite pe stâlpi, solicitau avansuri și apoi nu mai executau lucrările. Dacă nu s-ar fi autosesizat polițiștii locali, tot mai mulți sătmăreni ar fi căzut în plasa celor doi infractori.

Anunțul era deosebit de atractiv, în condițiile în care cei doi se „angajau” să lucreze la preț redus, cu materialele lor și cu garanție foarte mare. Culmea ironiei, se angajau să curețe tot după ei, astfel încât totul să rămână impecabil. Evident, suna prea frumos ca să fie și adevărat, polițiștii locali realizând imediat că e vorba despre ceva necurat la mijloc: 
 
„EXECUTĂM DIVERSE LUCRĂRI I Echipă specializată în acoperișuri, vă invităm să apelați la serviciile noastre pentru montarea unui acoperiş nou, precum și pentru lucrări de reparații la acoperișuri, jgheaburi, burlane, etc. Realizăm lucrări de construcţii (…) GARANȚIE 15 ANI”, este o parte din anunțul lăsat de indivizi pe stâlpi.
Mai nouă Mai veche