Dorin Goian a ajuns pe masa de operație. Ce a declarat fostul antrenor al Forestei

Dorin Goian (42 de ani) a fost operat pentru o deviație de sept. Acesta este „prețul” pe care îl plătește după duelurile tari pe care le-a avut în cariera de jucător.

Goian a fost ultima dată antrenor la Foresta Suceava, până în vara acestui an, când a ratat promovarea în Liga 2 în urma barajului final cu Ceahlăul Piatra Neamț. La clubul sucevean a mai fost o dată antrenor, tot în Liga 3, dar și președinte executiv, când echipa activa în Liga 2.

Fostul stelist s-a operat pentru o deviație de sept, după ce problemele au devenit tot mai mari, mai ales noaptea. Fracturile de piramidă nazală l-au adus pe Goian în situația în care a fost nevoit să se opereze.

„Sunt la spital și am fost operat! A fost vorba de o deviație de sept, de la fracturile de piramidă nazală pe care le-am avut în cariera de jucător. Am avut de multe ori nasul spart! Trebuia să facă acest pas, pentru că am avut parte de disconfort pe timpul nopții”, a spus Dorin Goian, pentru ProSport.

„Mă simt bine, este totul ok după ce am ieșit din operație. Îi mulțumesc mult doctorului Mocanu! O să mai stau două zile sub observație, iar recuperarea va dura în jur de trei săptămâni”, a punctat fostul fundaș al naționalei României.

Dorin Goian a evoluat pentru Foresta Fălticeni, Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Bacău, FCSB, Palermo (Italia), Glasgow Rangers (Scoția), Spezia (Italia), Asteras Tripolis (Grecia). Are 69 de meciuri la echipa națională și 5 goluri. 

Ca antrenor a condus în două rânduri Foresta Suceava și o dată Bucovina Rădăuți, ambele în Liga 3.
Mai nouă Mai veche