Au început înscrierile la Cupa Domnițelor la fotbal feminin, competiție organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Sectorul Catehizare, tineret și educație pentru viață al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților organizează o nouă ediție a Campionatul de fotbal feminin „Cupa Domnițelor”. Evenimentul se desfășoară în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie 2023 și se adresează tinerelor cu vârste între 13 și 18 ani.

Participă loturi parohiale formate din 10 jucătoare, iar în teren vor activa câte 6 titulare (5 jucătoare de câmp + un portar). Diferența de 4 tinere va fi reprezentată de rezerve. Meciurile se vor disputa pe parcursul a două reprize de 15 minute fiecare, cu o pauză regulamentară de 5 minute.

Echipele vor avea câte un antrenor care va însoți lotul pe tot parcursul competiției. De asemenea, fiecare echipă își va alege o denumire și un echipament de joc, iar arbitrii vor fi delegați din partea Comisiei Județene a Arbitrilor Suceava.

Toate jucătoarele vor prezenta coordonatorilor/antrenorilor de echipe, înainte de începerea campionatului, acordul scris al părinților pentru participare, acordurile GDPR (de prelucrare a datelor cu caracter personal), adeverințele medicale și copie după buletinul/certificatul de naștere.

Toate aceste documente vor fi colectate, îndosariate și prezentate organizatorilor de către coordonatorii de echipe, înainte de începerea campionatului. Vor fi transmise următoarele informații: numele echipei, al antrenorului, al coordonatorului și un contact telefonic.

Înscrierea echipelor parohiale se va desfășura în perioada 2 – 13 octombrie 2023 la Centrul Eparhial din Suceava (str. Iancu Flondor, nr. 2, biroul 17), sau prin email, la adresa paul.lungu@arhiepiscopiasucevei.ro.

Inițiativa promovează sănătatea trupească, dar și cea spirituală, care pot fi menținute numai printr-un stil de viață activ, bazat pe mișcare, subliniind, totodată, importanța lucrului în echipă, a perseverenței și a consecvenței pe drumul spre succes, transmit organizatorii.

Calendarul Campionatului de fotbal feminin „Cupa Domnițelor” 2023:
  • 2-13 octombrie: Înscrierea echipelor participante.
  • 16-27 octombrie: Stabilirea locațiilor și a orarului de joc, după tragerea la sorți. Sistemul competițional va fi stabilit în funcție de numărul echipelor înscrise.
  • 27 octombrie - 5 noiembrie: Desfășurarea meciurilor din Campionatul de fotbal feminin „Cupa Domnițelor”, Ediția a II-a și premierea echipelor câștigătoare.
Campionatul de fotbal feminin „Cupa Domnițelor” a ajuns anul acesta la a doua ediție și este organizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Suceava.
Mai nouă Mai veche