Bucovina Dărmănești, în pragul desființării

Finalistă a fazei județene a Cupei României în ultimele două sezoane, echipa de Liga a IV-a Bucovina Dărmănești este la un pas de desființare.

Într-un comunicat publicat joi pe pagina de Facebook a clubului, semnat de Andrei Grigoriciuc, se arată că echipa a rămas fără jucător și fără sprijin financiar în noul sezon, că Primăria comunei Dărmănești refuză ofere finanțare și că meciul din această duminică, în deplasare, cu ACS Forestierul Frumosu, ar putea fi ultimul înainte de desființarea clubului. 

Comunicatul publicat pe pagina de Facebook a clubului Bucovina Dărmănești

„Echipa noastră sau a cui?

Când echipa de fotbal a comunei Dărmănești avea rezultate lăudabile, foarte mulți suporteri și simpatizanți ai fenomenului susțineau această echipă, atât acasă cât și în deplasare, câteodată aveam mai mulți susținători decât echipa gazdă. Astăzi, când echipa noastră se confruntă cu o situație grea, o situație cu care nu s-a mai întâlnit până acum, vedem prezenți pe stadion o mână de oameni, curioși să vadă ce fac și lor.

După doi ani de performanțe la nivel județean, lotul echipei noastre s-a schimbat, nu mai sunt lângă noi cei cu care am reușit și de care ne leagă cele mai frumoase amintiri despre Bucovina Dărmănești.
Unii au suferit accidentări, alții au plecat la muncă în străinătate și alții au plecat “la mai bine” dar au uitat că unitatea grupului i-a adus în situația de care se bucură.

Greul de a forma o nouă echipă care să facă rezultate și să-i satisfacă pe suporterii noștri cine îl duce?

Cu alte cuvinte, nu mai este ce a fost.

Echipa Bucovina Dărmănești se confruntă cu probleme financiare:
- Primăria și consiliul local a comunei Dărmănești nu au introdus pe ordinea de zi a ultimelor 5 ședințe cererea prin care s-a cerut finanțarea parțială a activităților de la echipele de fotbal.
- Sponsorii apar și dispar.
- la ultimul meci pe teren propriu, au fost prezenți maxim 15 oameni care au venit să susțină echipa locală.
- Jucătorii cu care s-a început, nu mai sunt

Dacă nu vom reuși să salvăm situația, echipa noastră va juca ultimul meci chiar în această duminică, meciul din etapa a VIII-a în deplasare cu echipa ACS Forestierul Frumosu.

Cu stimă,
Andrei Grigoriciuc”
Mai nouă Mai veche