Cine este Ciprian Cotoară, iubitul judecătoarei Chirilă. Tatăl - șef de ocol silvic și consilier local, mama - directoare de grădiniță. A primit cadou o pensiune de la părinți

Judecătoarea Ana Maria Chirilă și Ciprian Cotoară
Trei persoane au fost arestate preventiv în dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, acuzată de deținere de drogri, luare de mită și vânzarea informațiilor secrete din dosarele DIICOT. Pe lângă judecătoare, în arest au ajuns Mihai Pînzari, individ judecat pentru fapte cu violență și contrabandă cu țigări, și un anume Ciprian Cotoară, cel care ar fi fost iubitul judecătoarei și care este acuzat la rândul lui de infracțiuni cu privire la droguri de mare risc.

Ciprian Cotoară a intrat într-o relație cu judecătoare în condițiile în care femeia era căsătorită și are trei copii.

De loc din orașul Solca, județul Suceava, Ciprian Cotoară a crescut într-o familie înstărită, cu mari posibilități financiare.

Tatăl său, Petru Cotoară, este inginer silvic și a fost șef al Ocolului Silvic Solca din cadrul Direcției Silvice Suceava, iar ulterior, după ce a ieșit la pensie, a fost șef al Ocolului Silvic Bisericesc Ilișești al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. În prezent, Petru Cotoară încasează venituri și de la firma de construcții SC Conhidro SRL Iacobești și de la SC La Morex SRL Poieni Solca, firmă cu domeniul de activitate în zona activităților forestiere.

Începând din anul 2016, Petru Cotoară este consilier local PSD în consiliul local al orașului Solca.

Felicia Cotoară, mama lui Ciprian Cotoară, este cadru didactic, directoare a Grădiniței „Muguri de brad” Solca.
Felicia și Petru Cotoară
Felicia și Petru Cotoară

Soții Cotoară au construit Pensiunea Rubinia pe un domeniu din apropierea Mănăstirii Solca.

SC Rubinia Prest SRL a fost înființată în 2003. Asociați erau Petru și Felicia Cotoară, iar cea din urmă îndeplinea și funcția de administrator. Ulterior, soții Cotoară au trecut societatea pe numele unui anume Lucian Daniel Pînzariu. În 2016, acest Pînzariu a trecut societatea comercială pe numele lui Ciprian Cotoară, care devine asociat unic și administrator.
Pensiunea Rubinia din Solca

În ultima veme, Ciprian Cotoară a fost văzut foarte rar prin Solca. De altfel, în momentul în care a fost arestat bărbatul ar fi fost prins pe undeva prin București.

Procurorii susține că Ciprian Cotoară ar fi intermediat o șpagă de 30.000 de euro încasată de judecătoarea Ana Maria Chirilă de la un alt interlop. De asemenea, Cotoară ar fi botezat copilul unui traficant de droguri împreună cu judecătoarea Chirilă. Se pare că tânărul ar fi fost cel care o aproviziona cu cocaină pe judecătoare.
Ciprian Cotoară
Ciprian Cotoară
Ciprian Cotoară
Ciprian Cotoară a fost arestat preventiv


Mai nouă Mai veche