Cms. șef Ilie Poroch Serițan, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, a ieșit la pensie

Ilie Poroch Serițan
Comisarul șef de poliție Ilie Poroch Serițan, în vârstă de 50 de ani, fost purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, a ieșit la pensie. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

„Azi aducem mulțumiri comisarului șef de poliție Ilie Poroch-Serițan care și-a desfășurat activitatea la Poliția de Frontieră Suceava – ITPF Sighetu Marmației. După mulți ani în care a executat misiuni de supraveghere și control, în operativ, la frontiera de stat, au urmat alți ani în care a gestionat activitatea de relații publice de pe raza județului Suceava ca purtător de cuvânt, iar odată cu declanșarea conflictului de pe teritoriul ucrainean a fost în prima linie în PTF Siret. Vorbim de un coleg devotat profesiei, care indiferent de ora din zi și din noapte a fost prezent pentru a gestiona situațiile nou-apărute de la frontiera cu Ucraina.
Plin de energie, ferm, puternic motivat în tot ceea ce a întreprins, colegul nostru a lucrat cu bucurie și deschidere în echipa Poliției de Frontieră, fiind concentrat tot timpul pe obiectivele pe care le-a avut de îndeplinit.
Mulțumim, domnule Poroch, pentru devotamentul dumneavoastră și pentru munca pe care ați depus-o la Poliția de Frontieră!
Pensie liniștită, cu multe bucurii, sănatate și proiecte de suflet”
, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.
Ilie Poroch Serițan
Ilie Poroch Serițan
Mai nouă Mai veche