Lanțul ucrainean Aurora Multimarket a deschis un magazin la Suceava și anunță alte zece magazine în România până la sfârșitul anului

Discounterul ucrainean Aurora Multimarket, care vinde produse începând de la 1 leu, intră pe piață din România cu un magazin în Suceava, în Piața Mică din cartierul George Enescu, potrivit unui comunicat al companiei. Aurora Multimarket este lider pe piața ucraineană de retail pe segmentul magazinelor Dollar & Variety.

Reprezentanții companiei spun că plănuiesc să deschidă 11 magazine în România până la finalul anului 2023.

„Ne dorim ca filozofia noastră de a vinde produse accesibile la prețuri minime să aducă emoții pozitive familiilor din România. Clienții noștri obișnuiți știu că se pot aștepta la actualizări periodice, promoții regulate și reduceri în magazinele Aurora. România este o țară vecină. Locuitorii săi au o mentalitate și interese similare, așa că suntem încrezători că noii noștri clienți vor împărtăși cu siguranță valorile noastre și vor putea aprecia toate beneficiile cumpărăturilor la Aurora”, a declarat Taras Panasenko, cofondator și director general al lanțului de Aurora Multimarket.

Aurora și-a început activitatea în 2011 cu o rețea de magazine într-un oraș din Ucraina. Acum, lanțul a ajuns la o rețea de peste 1.100 de magazine în Ucraina. Biroul principal de asistență se află în orașul Poltava din Ucraina, unde lcurează peste 1.200 de angajați.

Aurora are două centre mari de distribuție și are peste 7.000 de angajați în magazine.

Aurora Multimarket este unul dintre cei mai mari trei discounteri din punct de vedere al numărului de magazine nealimentare din Europa Centrală și de Est, potrivit Colliers ExCEEDING Borders Retail Report 2021, arată prezentarea companiei pe o platformă de recrutare. Compania este condusă de un co-fondator, iar în 2021, Horizon Capital, un fond internațional de top cu peste 1,5 miliarde de dolari de investiții directe gestionate, s-a alăturat acționarilor companiei.

3 Comentarii

  1. Nu recomand e gen magazin de la colt e varza. Ma asteptam cv produse ukrainiene sucuri cv moka da ioc nu e nimic wow.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni buni, dragi romani. Va rog din suflet. Nu cumparati de la ei Multimarket Aurora.
    1. Produsele lor sunt MODIFICATE GENETIC si provoaca diferite forme de cancer in mod intentionat.
    2. Nu sustineti economia ucrainieana. Sustineti-o pe cea a Romaniei.

    Va rog sa va documentati daca nu credeti.
    Este terifiant ce vor toti strainii sa ne faca. Efectiv vor sa ne foloseasca pana la eupizare si pana de distrug cu totul.

    LUPTATI PENTRU ROMANIA. AVETI GRIJA DE VOI SI DE FAMILIILE VOASTRE

    RăspundețiȘtergere
  3. CORECT, NU CUMPARATI!!!!!!!!!!! VIATA VOASTRA ARE PRIERITATE, ATENTIE LA SANATATE!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche