Tânăr reținut în arest după ce a fost depistat beat la volan, la Vatra Moldoviței

Tânăr reținut în arest după ce a fost depistat beat la volan, la Vatra Moldoviței
La 21 octombrie 2023, la ora 22:44, Andrei Șlemco, de 26 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, a fost depistat la volanul unui autoturism, pe DN 17A, în Vatra Moldoviței, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, iar miercuri, 25 octombrie 2023, anchetatorii au primit rezultatul analizei mostrelor biologice recoltate pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge, rezultând că cel în cauză avea o îmbibație alcoolică de 2,46 la mie alcool pur în sânge la prima probă și 2,22 la mie alcool pur în sânge la cea de a două probă.

Având în vedere rezultatul alcoolemiei, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de tânăr pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore.

Cu privire la măsura reținerii a fost informat procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care a dispus ca suspectul împreună cu dosarul cauzei să-i fie prezentat la data de 26 octombrie 2023 în vederea analizării oportunității dispunerii unei măsuri preventive.

Suspectul a fost depus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche