O firmă angajată de Primăria Suceava a schimbat cu forța geamurile unui apartament din Burdujeni. Dosar penal pentru distrugere și violare de domiciliu

Joi, 2 noiembrie 2023, la ora 17:54, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către Nicoleta B., de 33 de ani, din comuna Ceica, județul Bihor, cu privire la faptul că la imobilul din municipiul Suceava, strada Jean Bart, a găsit schimbat geamul de termopan.

La adresa indicată au fost identificați Nicoleta B., Sînziana A. și Adrian A., persoană surdo-mută.

În urma discuțiilor avute cu persoanele menționate s-a stabilit că sunt frați iar la adresa unde s-a sesizat evenimentul a locuit mama acestora, care este decedată din data de 14 noiembrie 2019.

{inAds} 

Pătrunzând în imobil, s-a stabilit că tâmplăria geamului a fost înlocuită, iar deșeurile rămase în urma schimbării acesteia se aflau în locuință.

Cu privire la schimbarea tâmplăriei, moștenitorii defunctei au precizat că ei nu au știut despre acest lucru dar și faptul că nu vin foarte des la locuința mamei lor.

În urma discuțiilor purtate cu președinta asociației de proprietari, aceasta a relatat verbal că schimbarea geamurilor din tâmplărie termopan a fost efectuată de către o firmă specializată în baza unui proiect guvernamental, administrat de către Primăria Municipiului Suceava, și din cauza faptului că nu s-a reușit contactarea proprietarei în nici un fel, au fost nevoiți să execute lucrarea fără acordul acesteia, altfel ar fi pierdut suma alocată pentru finalizarea proiectului.

Apelanta a fost condusă la Secția de Poliție Burdujeni unde a depus plângere scrisă cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violare de domiciliu” și „distrugere”.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „distrugere” și „violare de domiciliu”.
Mai nouă Mai veche