VIDEO Doi minori care se plimbau cu mașina furată de la părinți s-au izbit într-o troiță din Dragomirna

Doi minori care se plimbau cu o mașină furată s-au izbit într-o troiță din Dragomirna
Luni, 20 noiembrie 2023, la ora 10.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați despre faptul că pe drumul comunal Strada Fântâna Doamnei din satul Dragomirna, comuna Mitocu Dragomirnei, județul Suceava, s-a produs un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale. 

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că luni, 20 noiembrie 2023, în jurul orei 01.20, un minor în vârstă de 17 ani, aflându-se la domiciliu, a luat fără știrea mamei sale cheile autoturismului Volkswagen Passat care staționa în curtea locuinței, s-a urcat la volanul acestuia și a condus autoturismul pe drumul comunal din satul Mitocu Dragomirnei.

La un moment dat, în autoturism a urcat în calitate de pasager un alt minor în vârstă de 15 ani, din localitate.

{inAds}
Ulterior, minorul de 17 ani a condus autoturismul pe DJ 208U de pe raza satelor Mitocu Dragomirnei și Dragomirna, apoi a pătruns pe strada Fântâna Doamnei din satul Dragomirna. A continuat să conducă autoturismul circa un kilometri, după care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat cu partea din față a autoturismului troița amplasată la intersecția cu Strada Pinului. Din impact au rezultat doar pagube materiale.

A fost interogată baza de date, stabilindu-se că minorul nu este posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile române.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Mai nouă Mai veche