Incendiu într-o gospodărie din Volovăț izbucnit de la un scurtcircuit

Luni, 11 decembrie 2023, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la un incendiu izbucnit la o o casă și un adăpost de animale din comuna Volovăț, județul Suceava.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că în jurul orelor 13.19, în timp ce proprietarul Costel R. nu se afla la domiciliu, la imobilul din comuna Volovăț s-a produs un incediu, împrejurare în care incendiul s-a extins și la podu unei anexe gospodărești.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de Pompieri, două din cadrul detașamentului de Pompieri Rădăuți și una din cadrul serviciului de pompieri voluntari Volovăț, care au procedat la stingerea incendiului.
{inAds}
Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți au stabilit faptul că incendiul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit la tabloul electric al locuinței.

Ca urmare a evenimentului, au ars mai multe bunuri, printre care, acoperișul casei de locuit în suprafață de circa 60 de metri pătrați, pereții din interiorul casei, precum și o anexă din lemn.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche