Mașina condusă de o femeie s-a izbit într-un copac, pe serepentinele din Burdujeni Sat. Două persoane au fost rănite

Mașina condusă de o femeie s-a izbit într-un copac, pe serepentinele din Burdujeni Sat. Două persoane au fost rănite
Luni, 4 decembrie 2023, la ora 09.35, Georgeta T., de 41 de ani, a condus autoturismul Volkswagen Touran, pe strada 22 Decembrie 1989, având direcția de deplasare dinspre Adâncata spre Suceava, iar în succesiunea de curbe periculoase de la intrarea din municipiul Suceava, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat frontal într-un arbore situat în partea dreaptă a sensului de mers spre municipiul Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a două pasagere cu vârste de 44 ani și 54 de ani, ambele din comuna Adâncata.

Victimele au fost preluate și transportate la secția UPU, unde femeia de 44 de ani a primit diagnosticul „contuzie genunchi stâng”, iar cealaltă a fost diagnosticată cu „plagă și contuzie genunchi stâng”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior, la spital, i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche