Rolul RTP în jocurile de cazinou live

 


Ca și pasionat de jocuri de noroc, probabil deja știi ce înseamnă RTP. Return to Player în original, aceasta este rata de câștig de care un jucător se bucură atunci când încearcă un anumit joc. RTP este un concept clasic care se aplică la majoritatea jocurilor din acest domeniu, cu excepția celor care implică alți jucători, acțiunile acestora, precum și acțiunile unui dealer.

Totuși, dată fiind dezvoltarea și expansiunea semnificativă a jocurilor de noroc live, anume cu schimbări în timp real, a apărut și conceptul de live RTP. Fundația acestui concept este identică cu cea a conceptului de bază, dar modul în care este aplicat în cadrul jocurilor este unul extrem de diferit, deseori chiar atractiv pentru jucători, fie aceștia începători sau veterani.

Ce înseamnă live RTP?

Acesta se referă la rata de câștig live a unui jucător, rată calculată în timp real. Cum este diferită față de conceptul clasic? Rata live este actualizată în mod constant pe măsură ce jucătorul joacă și ia în calcul fiecare câștig - și rezultat - obținut de acesta.

Cum este acest lucru important în jocurile de cazinou live?

Simplu, fiecare jucător conectat la joc influențează RTP. Deși jucătorii nu interacționează unii cu alții (fiind vorba despre jocuri clasice de noroc - și nu de masă), singurul element live este această rată de câștig.

Astfel, dacă un joc înregistrează foarte multe câștiguri, rata se va modifica, anume va crește. Dacă rata de câștig medie a jucătorilor este în scădere, sistemul jocului va observa acest lucru și va scădea live RTP.

De ce preferă unii jucători acest nou tip de RTP?

Jucătorii preferă, în general, varietatea. Prin urmare, RTP-ul clasic cu o valoare fixă, mereu aceeași, devine în timp nesatisfăcător. Dacă joci un singur slot, de exemplu, în timp vei putea prezice cu ușurință rezultatul a câteva sute de rotiri.

În schimb, în cazul unui joc cu RTP live, totul este o surpriză. Desigur, poți arunca oricând o privire la RTP live pentru a vedea situația acesteia. O rată mare înseamnă câștiguri pentru marea majoritate a jucătorilor, în timp ce o rată mică semnalează contrariul.

Astfel, poți determina care este cel mai bun moment pentru a începe o nouă rundă sau pentru a roti rolele. De exemplu, deși se întâmplă rar, jocurile cu funcție live RTP pot atinge o rată de câștig chiar și de 99%, spre fericirea tuturor jucătorilor.

Lucruri de ținut minte

Trebuie să înțelegi faptul că rata de câștig live evidențiază starea curentă a jocului pe care îl joci. Totodată, nu uita de faptul că jucătorii influențează în mod activ această rată. În unele cazuri, un număr ridicat de jucători va contribui la o rată mai mare, implicit marca o perioadă numai bună pentru a juca.

Seara sau noapte, în schimb, rata poate deveni mică și nesatisfăcătoare pentru marea majoritate a jucătorilor. Se creează astfel perioade principale de joc, în care un cazinou online va fi accesat în număr mare, crescând astfel și factorul social al acestuia (chiar dacă este vorba de sloturi sau jocuri care nu implică interacțiunea directă dintre jucători).


RTP live poate fi considerat un lucru complet nou în industria jocurilor de noroc. Această rată crește nivelul de imersiune al jucătorilor, oferindu-le acestora șansa de a încerca un joc care se află într-o stare permanentă de schimbare.

De departe cel mai mare avantaj constă în faptul că vei putea juca orice joc dorești, fără a-ți face griji în privința ratei de câștig. Din moment ce o rată de bază nu există, nu trebuie să stai departe de jocurile care au rate de sub 94%, de exemplu - rata acestora poate crește oricând, în funcție de numărul de jucători și de succesul acestora în timpul jocului.

Tot ce trebuie să faci acum este să încerci și tu jocurile cu funcția RTP live și să vezi dacă ți se potrivesc!

Mai nouă Mai veche