Un angajat al unei bănci comerciale a murit în timp ce alimenta bancomatul de la Primăria Sadova

Un angajat al unei bănci comerciale a murit în timp ce alimenta bancomatul de la Primăria Sadova
Miercuri, 27 decembrie 2023, la ora 16:50, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 despre producerea decesului lui Ioan G., din municipiul Suceava, angajat al unei bănci comerciale, în timpul programului de lucru.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că apelantul Constantin A., de agent de securitate la societatea de pază Cocktail Security Neamț, pe linia transportului de valori, și Ioan G., în calitate de reprezentant al unei bănci comerciale, la ora 16:45 se aflau pe raza comunei Sadova, la sediul Primăriei Sadova, pentru a efectua alimentarea cu valori monetare a bancomatului aparținând Băncii Transilvania.

Anterior începerii operațiunii de alimentare, lui Ioan G. i s-a făcut rău, ocazie cu care s-a așezat pe scările de acces și imediat a survenit decesul acestuia, fără a fi victima vreunei infracțiuni.
{inAds}
La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a constatat decesul survenit, cel mai probabil, în urma unui infarct miocardic.

Cadavrul a fost examinat și nu s-au constatat urme de violență, fiind transportat la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

A fost sesizat ITM Suceava cu privire la producerea evenimentului.
Mai nouă Mai veche