VIDEO BMW X3 cuprins de un incendiu în zona Metro Suceava

BMW X3 cuprins de un incendiu în zona Metro Suceava
Miercuri, 27 decembrie 2023, la ora 23:28, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un autoturism a luat foc pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din localitate.

În urma intervenției, s-a constatat că pe banda de decelerare pentru viraj la dreapta spre parcarea magazinului „Metro” se afla oprit autoturismul BMW X3, asupra căruia era în desfășurare un incendiu.

A intervenit o autospecială din cadrul ISU Suceava care a procedat la lichidarea incendiului. Cauza producerii incediului stabilită de către lucrătorii din cadrul ISU Suceava: efectul termic al curentului electric - scurtcircuit electric în compartimentul motor, fără pericol de propagare.
{inAds}
În urma incendiului nu au rezultat victime omenești. Paguba produsă constă în avarierea autoturismuluimarca BMW X3

Conducătorul auto, Mihai B., a declarat faptul că se deplasa pe bulevardul 1 Decembrie 1918, având direcția de deplasare dinspre Primagra către benzinăria OMV, iar la un moment dat a observat fum provenind din sistemul de ventilație. Acesta a procedat la oprirea de îndată a autoturismului și a sesizat flacără în compartimentul motor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ.

Mai nouă Mai veche