Buletin de presă, 3 ianuarie 2023 - IPJ Suceava

Buletin de presă, 3 ianuarie 2023 - IPJ Suceava
Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 02.01.2024, ora 14.41, o femeie de 24 ani, din com. Suseni, jud. Argeș, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 2E , din direcția Gura Humorului către Fălticeni, în afara localității Sasca, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 45 ani, din oraș Cavnic, jud. Maramureș. În urma impactului autoturismul condus de către femeia de 24 ani a fost proiectat în două autotursime, care se aflau parcate în afara părții carosabile pe partea stângă, având în vedere direcția de deplasare Gura Humorului către Fălticeni.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 45 ani.
Ambii conducători auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să li se recolteze probe biologice de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămarea corporală din culpă”.
{inAds}

La 02.01.2024, în jurul orei 14.20, un bărbat de 76 ani, a condus autoturismul pe D.N. 18 în localitatea Cîrlibaba, județul Suceava, circulând din direcţia Cîrlibaba către Borșa, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în decor lovind parapetul de pe marginea drumului.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, conducătorul auto și două pasagere din autoturism.
Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămarea corporală din culpă”.


La 02.01.2024, ora 15.05, un bărbat de 67 ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Nicolae Labiş din loc. Dumbrăveni, a pătruns pe DN 29, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 29 ani, din mun. Botoşani, jud. Botoşani.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, care au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


La 02.01.2024, în jurul orei 17.20, un bărbat de 65 ani, din loc. Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177A, în localitatea Stulpicani, având direcţia de deplasare Frasin către Ostra, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 23 ani, din loc. Stulpicani.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 23 de ani.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 02.01.2024, în jurul orei 12.50, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, în timp ce se afla pe strada Unirii, din mun. Vatra Dornei, județul Suceava, acționând în baza planului de acțiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 30 ani, din mun. Vatra Dornei, județul Suceava, iar din verificarea documentelor prezentate s-a constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere auto neînmatriculat”.


Șofer identificat sub influența băuturilor alcoolice – Nu consumați alcool și droguri când vă urcați la volan!

La data de 02.01.2024, ora 14.20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, pe DN 2H din localitatea Putna, au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 37 ani, din orașul Vicovu de Sus.
În urma testării cu aparatul alcoolt-test, a rezultat că șoferul prezenta o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche