Mașină în care se aflau doi adulți și cinci copii, răsturnată pe câmp, la Putna

Luni, 1 ianuarie 2024, în jurul orelor 13:00, Răzvan R., în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe DN 2H, în afara localității Putna, având direcția de deplasare către orașul Vicovu de Sus, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un mal de pământ, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe un teren agricol și s-a oprit pe roți, pe terenul respectiv.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea vehiculului, cât și vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, loc în care i s-au acordat îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul „policontuzionat, traumatism cranio-cerebral fără pierderea conștiinței, contuzie toraco-abdominală”. A fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În calitate de pasageri, în autoturism se mai aflau soția conducătorului auto și cei cinci copii ai acestora, însă aceștia nu au suferit vătămări corporale ca urmare a producerii evenimentului rutier.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Foto: Suceava SmartPress
Mai nouă Mai veche