PSD a validat candidaturile lui Gheorghe Șoldan pentru Consiliul Județean și Vasile Rîmbu pentru Primăria Suceava

Conducerea națională a Partidului Social Democrat a validat candidaturile deputatului Gheorghe Șoldan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și a lui Vasile Rîmbu pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

„În cadrul întâlnirilor regionale organizate în cursul săptămânii trecute şi în urma Consiliului Politic Naţional al PSD, la propunerea Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava au fost validaţi ca şi candidaţi domnul deputat Gheorghe Şoldan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, respectiv domnul Vasile Rîmbu pentru cea de primar al municipiului Suceava.

Cele două propuneri au venit în urma discuţiilor purtate în Biroul Politic Judeţean şi în Consiliul Politic Judeţean al PSD Suceava. S-a considerat că persoanele nominalizate sunt cele mai potrivite pentru a asigura atât judeţului Suceava cât şi municipiului reşedinţă de judeţ, climatul potrivit pentru o dezvoltare în concordanţă cu aşteptările alegătorilor, care nu mai vor vorbe, ci fapte”
, a transmis președintele PSD Suceava, Ioan Stan.
Mai nouă Mai veche