Sondaj privind opinia sucevenilor față de activitatea judecătorilor realizat de Curtea de Apel Suceava

Curtea de Apel Suceava vrea să afle părerea sucevenilor cu privire la activitatea instanței și a gradului de satisfacție a părților implicate în proceduri judiciare, se arată într-un comunica de presă transmis de conducerea instanței. Chestionarul poate fi completat online sau fizic, la arhiva instanței.

„Curtea de Apel Suceava pune la dispoziția publicului Chestionarul referitor la percepția activității în cadrul Curții de Apel Suceava, chestionar care a fost elaborat în cadrul Grupului de lucru privind Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022 – 2025 și care are ca scop evaluarea gradului de satisfacție a părților implicate în procedurile judiciare de la nivelul instanțelor de judecată.

Chestionarul poate fi completat atât în format fizic, prin punerea acestuia la dispoziția persoanelor interesate la intrarea în Arhiva Curții de Apel Suceava (dinspre sala pașilor pierduți), cât și în format on-line pe pagina de internet a curții www.curteadeapelsuceava.ro sau accesând link-ul: http://portal.just.ro/39/SitePages/acasa_default.aspx?id_inst=39 de pe portalul instanțelor de judecată”
, a transmis de Biroul de informare și relații publice al Curții de Apel Suceava.
Mai nouă Mai veche