55 de permise de conducere și 28 de certificate de înmatriculare ridicate după o acțiune în trafic a Poliției Rutiere Suceava

Politie Rutiera Suceava
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava informează că pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, în scopul reducerii numărului și consecințelor accidentelor rutiere grave, în perioada 8-10 martie 2024, la nivelul județului Suceava, s-au desfășurat acțiuni punctuale, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, dar și pentru identificarea șoferilor care conduc vehicule cu încălcarea regimului legal de viteză.

În prima parte a zilelor acțiunii s-a acționat cu aparatele radar, iar în intervalul 20:00 - 03:00 s-a acționat preponderent pentru depistarea șoferilor care consumă alcool și substanțe interzise, fiind utilizate concomitent și aparatele de măsurare a vitezei tip laser.

Astfel, au fost aplicate 606 sancțiuni contravenționale în valoare de 306.600 lei.
{inAds}
Pentru abaterile în trafic au fost reținute 55 permise de conducere și au fost ridicate 28 de certificate de înmatriculare.

IPJ Suceava informează că astfel de acţiuni comune vor continua şi în perioada următoare, siguranţa rutieră fiind o prioritate a poliţiştilor. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave!
Politie Rutiera Suceava
Politie Rutiera Suceava
Politie Rutiera Suceava
Politie Rutiera Suceava
Mai nouă Mai veche