Fundu Moldovei: Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un parapet metalic și într-un gard



La 29.09.2017, ora 21.10, Secţia 11 Poliție Rurală Pojorâta, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U.112” despre faptul că, un autoturism a distrus o parte din gardul unui imobil din comuna Fundu Moldovei.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din comuna Crucea, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul în care se afla singur, pe DJ 175, din localitate, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat într-o curbă și a intrat în coliziune cu un parapet metalic amplasat pe marginea drumului și cu gardul unui imobil, fără a suferi leziuni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche