VIDEO Jaf în 60 de secunde la Suceava. Hoți cu măști și mănuși au furat peste 200.000 de euro de la un valutist. Trei femei au încercat să-i oprească. Toată acțiunea a fost suprinsă de o cameră de supraveghere



Jaf ca în filme, joi dimineață, la Suceava. În jurul orie 9.00, valutistul Vasile Poenar, fost Ghinghilovschi, din Suceava, administrator al caselor de schimb valutar Kantor SRL, a ajuns cu autoturismul BMW în parcarea din spatele băncii Alpha Bank din Suceava. Bărbatul a parcat mașina și a plecat să vadă dacă banca este deschisă.

Imediat, în parcare a ajuns un autoturism Renault Clio, cu numere de înmatriculare provizorii de Botoșani, în care se aflau trei tineri cu mănuși albastre din plastic pe mâini și cu măști medicale pe față. Cei trei l-au urmărit pe valutist încă dinainte de a ajunge în parcare. Au oprit mașina aproape de BMW-ul valutistului. Unul dintre ei a coborât și s-a spre portbagajul mașinii iar un altul suprevghea zona.

După aproape un minut, suspectul a reușit să forțeze portbagajul mașinii, a luat o sacoșă cu bani și a plecat spre Renaultul cu care au venit.



Între timp, hoțul a fost observat de o femeie care făcea curățenie în zonă și care a alertat vânzătoarea și clienta unei carmanegerii din apropiere. Cele trei femei au încercat să-i oprească pe hoți.

Fiind blocați întâmplător de o mașină care venea din sens opus, hoții au demarat în trombă cu spatele, au lovit o mașină parcată și au plecat în viteză.

Polițiștii au ridicat probe de la locul jafului și încearcă acum să îi prindă pe hoți.

Din informațiile noastre, în sacoșă se aflau aproximativ 100.000 de dolari, 50.000 de lire sterline și 250.000 de lei.

Citește și:

Mai nouă Mai veche