Mandat de arestare de 30 de zile pentru șoferul care a provocat accidentul mortal de pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava



Judecătorii Tribunalului Suceava au emis un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, joi seară, pe numele lui Iulian Chetrariu, șoferul care a provocat accidentul rutier mortal produs miercuri la amiază pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție din Suceava.

Iulian Chetrariu fusese reținut în arestul IPJ Suceava încă de miercuri seară, în baza unei ordonanțe valabilă pentru 24 de ore.

Aflat la volanul unui autoturism Audi, Iulian Chetrariu, de 26 de ani, posesor al permisului de conducere de un an, a lovit-o cu mașina pe trecerea de pietoni pe Irina Cristina Airinei și fetița ei de un an și șase luni, aflată în căruț.

Irina Cristina Airinei, maior, purtător de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, aflată în concediu de creștere a copilului, a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar medicii au pronunțat decesul după efectuarea fără succes a manevrelor de resuscitare.

Fetița se află în comă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.



Pe același subiect:


Mai nouă Mai veche