VIDEO Șoferi care nu dau prioritate și pietoni care aleargă cu frica-n sân, pe trecerea de la Tribunal. N-am învățat nimic din tragedia de ieri!

N-am învățat nimic din accidentul mortal produs ieri pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție din Suceava. Traversarea străzii pe acolo continuă să fie o adevărată ruletă rusească.  

Astăzi, în doar câteva minute, am văzut acolo șoferi care nu dau prioritate persoanelor angajate în traversarea străzii, dar și pietoni cu frica-n sân care o rup la fugă spre trotuar. Pe câțiva i-am și filmat.

Am filmat și două mașini care au ieșit de pe strada Anastasie Crimca la stânga, spre centru, deși au indicator „Obligatoriu la dreapta” și linie dublă continuă. Unul dintre șoferi a făcut manevra ilegală chiar în fața unui echipaj de la Poliția Rutieră care n-a avut nicio reacție.

Tragediile vor continua atât timp cât participanții la trafic vor continua să nu se respecte reciproc. Din păcate vedem că nici autoritățile nu au o reacție fermă.Pe același subiect:

Mai nouă Mai veche