Individul care a omorât un tânăr și a fugit de la locul accidentului, prins de polițiști și reținut în arestul IPJ Suceava

Individul care în noaptea de revelion a lovit mortal un tânăr din satul Liteni, comuna Moara, a fost prins de polițiști după 12 ore de căutări. Este vorba despre Ciprian Costel Troia, zis Vasilică, un tânăr de 21 de ani din Berchișești, posesor al permisului de conducere doar de câteva săptămâni.

Accidentul s-a produs în noaptea de Revelion, chiar la miezul nopții. Mai mulți tineri se aflau pe drumul județean din Liteni Moara, unde aprindeau artificii pentru a sărbători trecerea în noul an.

Aflat la volanul unui Peugeot 308 cu care circula cu foarte mare viteză, Ciprian Costel Troia l-a lovit mortal pe George Parașteac, de 26 de ani, după care și-a continuat deplasarea.

Tânărul a fost identificat de polițiști după 12 ore de căutări și va petrece cel puțin 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Ciprian Costel Troia este cercetat penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Deocamdată nu se știe dacă la momentul producerii accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

Citește și:

Mai nouă Mai veche