Fotografii făcute de Lucian Harșovschi, publicate pe Facebook de un cont fals care laudă „oamenii de cuvânt” din primărieTrei copăcei în ghivece au fost amplasați, astăzi, în zona buncărelor îngropate care au fost instalate recent pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

Copacii au fost plantați de doi reprezentanți ai firmei de salubrizare, în prezența viceprimarului Lucian Hașorvschi. În imagini poate fi observat viceprimarul (cu mâneci albe), o persoană îmbrăcată în negru și pantiofi sport albi și o persoană în salopetă.

Trei fotografii care pare că au fost făcute chiar de viceprimarul Lucian Hașorvschi au fost publicate pe mai multe grupuri de Facebook, fiind însoțite de mesajul laudativ: „Mai sunt și oameni de cuvânt în Primărie”.

Fotografiile care nu au mai apărut anterior în spațiul public, au fost publicate pentru prima dată direct de contul fals Ioana Hagiu.

Contul fals Ioana Hagiu se regăsește în lista celor peste 50 de conturi false de Facebook despre care StiriSuceava.net a scris că sunt folosite pentru a-l lăuda pe viceprimarul Lucian Harșovschi prin comentarii apreciative și sute de distribuiri pe grupurile Facebook.

Contul Ioana Hagiu este folosit pentru propagandă politică. Imaginea de profil a contului a fost furată de pe acest site: elcaprichodemarqueza.com/2012/11/cambios-de-ultima-hora.html

Citește și:
Fotografie cu momentul plantării copacilor în care apare viceprimarul Lucian Harșovschi și o persoană îmbrăcată în negru cu pantofi sport albi

Fotografie publicată pe Facebook de contul fals Ioan Hagiu în care apare doar persoana care îl însoțea pe Lucian Harșovschi

Niciun comentariu

Un produs Blogger.