Ordin de protecție emis față de un sucevean care și-a agresat soția. Polițiștii au deschis dosar penal pentru violență în familie


Joi, 14 mai 2020, la ora 22.27, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către numita o femeie de 42 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că a fost agresată de către soțul ei, de 37 ani, din aceeași localitate.

La adresa indicată a fost identificată apelanta, care a declarat că în seara zilei de joi, în jurul orelor 22.00, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovită cu palma în zona feței de către soțul ei. Aceasta a mai precizat că a fost agresată de bărbat în trecut de mai multe ori, atât ea cât și fiul ei dintr-o relație anterioară, aspecte confirmate de asemenea de către o martoră.

S-a întocmit Formularul de Evaluare a Riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității corporale a victimei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, ocazie cu care a fost emis împotriva sa Ordin de Protecție Provizoriu valabil 5 zile, începând cu data de 15.05.2020, ora 00.45.

Femeia a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.
Mai nouă Mai veche