Piciorul unui angajat al Ocolului Silvic Râșca, strivit de bușteni în pădurea Bolohanu


Miercuri, 19 august 2020, în jurul orei 12.11, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că un angajat al Ocolului Silvic Rîșca și-a rupt piciorul în pădure.

Un bărbat de 53 ani, din Rîșca, angajat ca muncitor necalificat în cadrul Ocolului Silvic Rîșca, la data de 19 august 2020, în jurul orei 10.00, se afla pe raza Cantonului Silvic Bolohanu 2 și după ce a legat doi bușteni pentru a fi tractați de un utilaj forestier, aceștia s-au răsucit și i-au prins piciorul stâng, provocându-i o fractură.

Fratele persoanei vătămate a apelat 112 pentru a solicita intervenția ambulanței, însă nu a mai așteptat sosirea acesteia la fața locului, transportându-l la Spitalul Municipal Fălticeni cu mașina personală. La această unitate i s-a stabilit diagnosticul „fractură oblică în treimea medie, diafiză tibia stângă, dublă fractură în treimea proximală, diafiză peri-laterală stângă” și a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”.
Mai nouă Mai veche