Un tânăr beat și fără permis a fost urmărit de poliție pe străzile din Câmpulung Moldovenesc


Vineri, 18 septembrie 2020, la ora 01:34, echipajul de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc au identificat pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc autoturismul marca Nissan care circula cu viteza de 123 km/h în localitate.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat continuându-și deplasarea pe strada Nicolae Bălcescu din Câmpulung Moldovenesc.

La un moment dat, ajuns la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului, abandonându-l și luând-o la fugă.

S-a procedat la urmărirea pedestră a acestuia sens în care acesta a sărit gardul unui imobil unde a fost identificat și imobilizat, prin încătușare. A fost identificat ca fiind Ștefan G., în vârstă de 27 de ani, din București, care locuiește fără forme legale în comuna Vama.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul etilotest. Tânărul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest însă a fost de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

A fost condus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche