Ștefan Mandachi despre spotul electoral filmat de Gheorghe Flutur în unitatea ATI cumpărată din donații: „Nu comentez”


Antreprenorul Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei de donații prin care o Unitate Mobilă de Terapie Intensivă a fost cumpărat de Crucea Roșie pentru Spitalul Județean Suceava a evitat să comenteze folosirea unității în campania electorală a PNL Suceava.

Ștefan Mandachi a fost contactat de jurnaliștii ziarului Libertatea pentru a afla ce părere are despre faptul că investiția la care a contribuit este asociată cu campania electorală a unui partid politic. 

„Nu comentez partea politică”, a spus Ștefan Mandachi. 

Antreprenorul a adăugat că operaționalizarea unității mobile ATI „este un succes al tuturor oamenilor care au contribuit la campania de strângere de fonduri”. 

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a stârnit indignarea sucevenilor după ce a filmat un spot electoral în Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă cumpărată de Crucea Roșie cu bani din campania 1cm ințiată de Ștefan Mandachi. 

După articolele publicate de StiriSuceava.net, PNL Suceava a șters materialul de propagandă electorală de pe pagina de Facebook, l-a adăugat apoi din nou și l-a șters și a doua oară. 

O copie a spotului electoral a fost salvată și reîncărcată pe canalul nostru de YouTube.

Mai multe informații:



Mai nouă Mai veche