Un tânăr este cercetat penal pentru trei infracțiuni după ce s-a rănit izbindu-se cu scuterul într-un podeț, la Mitocași

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, în jurul orei 22.45, Nicolae M., de 25 ani, din Mitocu Dragomirnei, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, mopedul marca Piaggio, fără plăcuțe cu numere de înregistrare, pe DC 57B, în localitatea Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune frontală cu elemente fixe din beton ale unui podeț, autoaccidentându-se.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului vehiculului, care a fost transportat cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Judeţean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava. În urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: ”traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, etilism acut”.

În urma verificărilor evidențelor existente în bazele de date ale Poliției, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: “Vătămare corporală din culpă”, ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”Conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche