Un tânăr beat a rămas cu mașina suspendată în șanț, între Frătăuții Vechi și Gălănești


Vineri, 18 septembrie 2020, la ora 02.25, lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești s-au sesizat cu privire la faptul că pe DJ 178F, pe sensul de mers Frătăuții Vechi - Gălănești un autoturism a intrat cu partea din față în șanțul de la marginea părții carosabile, fiind poziționat perpendicular față de axul drumului, iar lângă autoturism se aflau mai mulți tineri și un alt autoturism care staționa cu farurile aprinse.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că autoturismul marca VW Passat, care se afla intrat în șanțul de la marginea părții carosabile a fost condus de către Vasile I., de 20 de ani, din comuna Frătăuții Noi, iar la un moment dat acesta a efectuat manevra de întoarcere, intrând cu partea din față în șanț.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-a recoltat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând recoltarea celei de a doua mostre.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche