Doi tineri din Bosanci și Udești au fost reținuți în arest după un accident rutier produs la Ipotești

Polițiștii au continuat cercetările referitoare la accidentului de circulație produs în 25 octombrie 2020 pe strada Mihai Viteazul din localitatea Ipotești, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a ocupanților unui autoturism VW Golf.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, Gheorghe Florin P., de 25 ani, din comuna Bosanci, a condus autoturismul VW Golf pe DJ 208A din localitatea Ipotești, dinspre Suceava, iar după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanţi ai autoturismului Volkswagen Golf, șoferul și Dumitru Mihai D., de 21 ani, din Udești, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Judeţean pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Din probele administrate pe parcursul urmăririi penale a rezultat faptul că cele două persoane au condus pe rând autoturismul anterior producerii accidentului rutier.

Marți, 3 noiembrie 2020, față de cei doi suspecți s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane fără permis de conducere sau sub influența alcoolului”.

Mai nouă Mai veche