Tâlhărie la Câmpulung Moldovenesc! Un tânăr a intrat peste o femeie în casă, i-a tăiat curentul, a agresat-o și a cotrobăit prin toate dulapurile. Suspectul a fost reținut în arestul IPJ Suceava

Marți, 3 noiembrie 2020, la ora 05.20, poliția a fost sesizată faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuința unei femei de 78 de ani, din Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au constatat că în jurul orei 05:00, o persoană neidentificată a pătruns în locuința femeii prin forțarea ușii de acces a unei anexe care are legătură directă cu imobilul în care aceasta locuiește.

După pătrunderea în locuință, autorul a întrerupt alimentarea cu energie electrică, fapt ce a alertat-o pe proprietară, care a ieșit din dormitor în hol, unde a fost surprinsă de către autor. Acesta a împins persoana vătămată în dormitor unde, folosind forța fizică și a căutat în interiorul pieselor de mobilier din cameră cu intenția de a sustrage bani sau bunuri de valoare.

Deoarece nu a găsit bani sau alte bunuri în dormitorul persoanei vătămate, autorul a sustras telefonul mobil al acesteia, care se afla în încăpere pe o masă, după care a părăsit locul faptei.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterea infracțiunii de ,,tâlhărie calificată”.

În urma desfășurării activităților investigative și de cercetare penală, autorul a fost identificat în persoana lui Nicolae Zetel, de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru comiterea unei infracțiuni de „tâlhărie calificată”, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Inculpatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă
Mai nouă Mai veche