Individul care a intrat peste o femeie din Câmpulung Moldovenesc, i-a tăiat curentul, a agresat-o, i-a cotrobăit prin dulapuri și i-a furat telefonul mobil, arestat preventiv pentru 30 de zile

Nicolae Zetel, tânărul de 20 de ani care a intrat în casa unei femei din Câmpulung Moldovenesc, a agresat-o și i-a sustras telefonul mobil, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și a fost prezentat instanței, miercuri, cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de către instanța de judecată, pe numele inculpatului fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Inculpatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Tânărul a fost arestat după ce marți, 3 noiembrie, în jurul orei 05:00, a pătruns în locuința unei femei din Câmpulung Moldovenesc, prin forțarea ușii de acces a unei anexe care are legătură directă cu locuința. După pătrunderea în locuință, autorul a întrerupt alimentarea cu energie electrică, fapt ce a alertat-o pe proprietară, care a ieșit din dormitor în hol, unde a fost surprinsă de către autor. Acesta a împins persoana vătămată în dormitor unde, folosind forța fizică și a căutat în interiorul pieselor de mobilier din cameră cu intenția de a sustrage bani sau bunuri de valoare.

Deoarece nu a găsit bani sau alte bunuri în dormitorul persoanei vătămate, autorul a sustras telefonul mobil al acesteia, care se afla în încăpere pe o masă, după care a părăsit locul faptei.

Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche