VIDEO Oficial MAI: La Suceava, un permis auto costa între 5.000 și 7.000 de euro. A fost creată o rețea de intermediere a obținerii permiselor de conducere prin fraudarea probelor teoretică și practică

 

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a făcut primele declarații oficiale despre cele 67 de percheziții efectuate joi dimineață de procurorii DNA Suceava la sediile Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări Suceava, RAR și DGA Suceava.

Monica Dajbog a confirmat faptul că dosarul vizează mai mulți angajați ai Serviciului de Permise și Înmatriculări aflat în surbordinea Prefecturii județului Suceava.

„Printre suspecți se află angajați ai Serviciului de Permise și Înmatriculări Suceava, dar și alte persoane fără calitate specială, implicate în activitatea ilegală de obținere a permiselor de conducere și de înmatriculare a vehiculelor”, a spus comisarul șef Monica Dajbog. 

Din primele informații se pare că la Serviciul de Permise și Înmatriculări a fost creată o adevărată rețea pentru obținerea ilegală a permiselor auto în schimbul unor sume între 5.000 și 7.000 de euro. 

„Probele administrate în acest caz au evidențiat crearea unei rețele de intermediere a obținerii permisului de conducere prin fraudarea probei teoretice și a celei practice, în schimbul unor sume cuprinse între 5.000 și 7.000 de euro pentru un permis”, a spus Monica Dajbog. 

Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche