FOTO Adolescentă lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de la Shopping City Suceava. Șoferul, un tânăr din Botoșani, a trecut pe roșu

Sâmbătă, 26 decembrie 2020, la ora 20.20, Cristian B., de 29 de ani, din municipiul Botoșani, a condus autoturismul VW Passat pe strada Calea Unirii din Suceava, dinspre Burdujeni spre Centru, pe banda de lângă axul drumului, iar la trecerea pentru pietoni semaforizată, din fața centrului comercial Shopping City, nu a respectat semnalul de culoare roșie al semaforului electric, astfel că a surprins-o și accidentat-o pe o minoră de 14 ani, localnică, care era angajată în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului adresat pietonilor.

Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgență Suceava pentru acordarea asistenței medicale, unde, în urma investigațiilor medicale efectuate, i-a fost stabilit diagnosticul „contuzie genunchi stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche