Un adolescent fără permis depistat la volan, la Grigorești, a abandonat mașina și a încercat să fugă la vederea polițiștilor, dar a fost prins și încătușat

Joi, 24 decembrie 2020, la ora 10.15, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza satului Grigoreşti, comuna Siminicea, a observat în trafic un autoturism marca Audi care se deplasa pe drumul judeţean 208T, având direcţia de deplasare dinspre comuna Adâncata către comuna Siminicea, al cărui conducător auto, la observarea echipajului de poliție, a oprit brusc în dreptul Şcolii Gimnaziale din satul Grigoreşti, sărind de la volan cu scopul de a se sustrage controlului.

Având în vedere cele constatate, echipajul s-a apropiat de conducătorul auto care a avut intenţia să fugă de la faţa locului fiind prins imediat, imobilizat şi încătuşat. Conducătorul autoturismului a fost întrebat cum se numeşte acesta precizând că domiciliază în satul Feteşti, comuna Adâncata, are vârsta de 18 ani şi se numeşte Robert T..

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Salcea, unde s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că cel în cauză nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” , cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Salcea.
Mai nouă Mai veche