Un tânăr a căzut din copac în timpul unei tentative de sinucidere, la Horodnic de Sus

Joi, 6 mai 2021, la ora 23.26, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut dintr-un copac, încercând să se sinucidă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orei 23.00, un bărbat de 33 ani, din Horodnic de Sus, se afla sub influența băuturilor alcoolice, la locuința de domiciliu, iar în urma unor altercații verbale cu mama lui, tânărul s-a urcat în copacul situat în curtea locuinței cu intenția de a se sinucide. Din neatenție și fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la o distanță de aproximativ patru metri față de sol, suferind leziuni corporale.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei, aceștia au relatat faptul că în trecut tânărul a mai recurs la astfel de gesturi, respectiv de suicid, de asemenea, aceștia au mai precizat că acesta suferă de afecțiuni psihice.

La fața locului a intervenit și un echipaj de ambulanță, ocazie cu care tânărul a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „agitație psihomotorie”.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporal din culpă”.
Mai nouă Mai veche