Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un vișin, la Zvorîștea

Luni, 19 iulie 2021, la ora 12:00, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi de către o femeie din satul Poiana, comuna Zvoriștea, cu privire la faptul că tatăl său Petru B., de 76 de ani, a decedat la Spitalul Clinic De Urgență Iași, la data de 18 iulie 2021, în jurul orei 15.00.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei persoanei decedate s-a stabilit faptul că la data de 10 iulie 2021, în jurul orei 17.00, Petru B. s-a urcat într-un vișin pentru toaletarea acestuia. Având o drujbă în mână, a început să taie cu aceasta crengile uscate, iar la un moment dat a alunecat pe o creangă și a căzut cu spatele pe stâlpul gardului, construit lângă pom, ulterior căzând pe sol.

La fața locului s-a prezentat un echipaj ambulanțier care i-a acordat primul ajutor după care l-au transportat la UPU Suceava pentru investigații medicale amănunțite.

Ulterior, bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Clinic De Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași, întrucât starea de sănătate s-a agravat. La 18 iulie 2021, în jurul orei 15.00, acest a decedat la unitatea spitalicească. Bărbatul avea unele probleme cardiace și suferea de diabet zaharat, conform declarației fiicei sale și se afla în evidențele medicului de familie.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Secției Poliție Rurală Adâncata.
Mai nouă Mai veche