O mașină a luat foc în trafic, la Poiana Pătrăuți. Pasagerii s-au evacuat după ce au văzut flăcări și fum ieșind prin gurile de ventilație

Duminică, 5 septembrie 2021, la ora 13:33, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către Stelică Ioan B., despre faptul că autoturismul în care se afla a fost cuprins de flăcări.

Bărbatul, în timp ce se deplasa în calitate de pasager în autoturismul VW Golf condus de fiul său, pe un drum comunal neclasificat de pe raza localității Poiana Pătrăuți, județul Suceava, a observat cum din bordul autoturismului, de pe gurile de ventilație ies fum și foc. Văzând acestea, cei doi au ieșit din autoturism și au apelat 112.

Incendiul a fost localizat şi stins de lucrători din cadrul I.S.U. Suceava, neexistând riscul de a se propaga. În urma verificărilor făcute de reprezentanții I.S.U. Suceava pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii incendiului acesta a fost stabilit: scurtcircuit. De asemenea, cei doi au precizat faptul că nu au vreo suspiciune cu privire la cele întâmplate întrucât de când au cumpărat autoturismul și până în prezent nu au efectuat verificări în vreun service.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche