Scandal cu geamuri sparte la barul gateristului Alin Boșutar din Moldovița

Duminică, 17 octombrie 2021, la ora 20:02, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, fiind în stare avansată de ebrietate, a spart geamul barului administrat de Alin Boșutar.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv un geam al localului SC Best Auto Network SRL era spart. La fața locului a fost identificat un martor care a relatat verbal faptul că agresorul este Ionel M., de 20 de ani, din Moldovița, și a plecat către Demăcușa. Totodată, la fața locului a sosit și administratorul localului.

Fiind întrebată de cauzele producerii evenimentului, angajata barului a declarat verbal că la ora 18.00 în incinta localului Ionel M. în stare avansată de ebrietate. Cu toate acestea, vanzătoarea l-a servit cu băuturi alcoolice până în jurul orei 19.45, când acesta a început să provoace scandal cu o altă persoană din incinta localului. Din acest motiv, angajata i-a scos pe cei doi din incinta localului și a asigurat ușa, moment în care individul a spart unul din geamurile localului. Femeia a sunat atunci la 112. 

Polițiștii s-au deplasat către Demăcușa, iar pe terasa unui bar situat la intersecția DJ 176 cu DC Demăcușa a fost identificat Ionel M. care a încercat să fugă.

Suspectul a fost imobilizat la sol încătușat cu mâinile la spate, întrucât se afla în stare de ebrietate și avea un comportament agresiv. Bărbatul a fost condus la bar pentru efectuare de cercetări, ulterior fiind condus la sediul Postului de Poliție Vatra Moldoviței, în vederea continuării cercetărilor cu privire la infracţiunea de „distrugere”.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”, prejudiciul fiind de 500 lei.

Angajata barului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 100 de lei conform Lg. 61/1991R, pentru servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate. Agresorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei conform Lg. 61/1991R, pentru provocarea de scandal.
Mai nouă Mai veche