VIDEO Momentul impactului între un camion și un autoturism în sensul giratoriu, filmat de o cameră video

Un camion și un autoturism au intrat în coliziune, marți la amiază, în sensul giratoriu de la Complexul Comercial Bazara de pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava.

Momentul impactului a fost înregistrat de o cameră video amplasată pe bordul unui autoturism aflat în trafic.

În imagini poate fi osbervat camionul care a circulat dinspre Centru - Traian Vuia și avea direcția către strada Energeticianului. Ajuns în sensul giratoriu, pentru că nu avea loc să vireze imediat dreapta, șoferul camionului a făcut sensul giratoriu pentru a se încadra apoi stânga spre strada Energeticianului, pe lângă parcarea Iulius Mall.

În imagini se poate observa pe banda a doua un autoturism Toyota care accelerează, iar apoi oprește.

În timp ce se încadra pentru a părăsi sensul giratoriu spre strada Energeticianului, camionul acroșează autoturismul Toyota.

În urma impactului au rezultat doar daune materiale.

Evenimentul rutier s-a soluționat prin încheierea unei constatări amiabile, șoferul camionului fiind considerat vinovat pentru că remorca a pătruns pe cealaltă bandă și a avariat autoturismul.


Mai multe informații: 

7 Comentarii

  1. "Ala ce-o cautat langa asta cu TIR-ul?" Intreaba acest moldovean sadea. Tot asa putem intreba si noi ce a cautat cel cu TIR-ul langa acea masina? Sau de ce nu a efectuat soferul autotrenului virajul in siguranta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iubițel, dincolo de faptul că se vede clar că tirul a intrat primul în sensul giratoriu, zi și tu, cam câtă inteligență îți trebuie ție, șofer cu mașină mică, să forțezi trecerea prin sens giratoriu în paralel cu un tir?

      Ștergere
    2. Devansarea in sensul giratoriu este permisa!
      Evenimentul rutier s-a soluționat prin încheierea unei constatări amiabile, șoferul camionului fiind considerat vinovat pentru că remorca a pătruns pe cealaltă bandă și a avariat autoturismul.
      Dumneavoastra ca sofer aveti obligatia de a nu stanjeni ceilalti participanit in trafic indiferent de manevra efectuata! Sunt sunt sofer de tir si de multe ori a trebuit sa opresc pe banda 1 pana la eliberarea benzi 2 pentu a putea efectua manevra de iesire din sensurile prost proiectate

      Ștergere
  2. Doamna tusiti cam tare. Oare ce o fi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Treaba asta cu acordarea de prioritate celor de pe prima banda din sensul giratoriu daca eu sunt pe banda 2 mi se pare o prostie cat casa. In 90% din durata efectuari manevrei in sensul giratoriu degeaba te uiti in dreapta ca nu-l vezi pe ala in oglinda. Cum sa ma asigur ca sa ies in siguranta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Evenimentul rutier s-a soluționat prin încheierea unei constatări amiabile, șoferul camionului fiind considerat vinovat pentru că remorca a pătruns pe cealaltă bandă și a avariat autoturismul.

    RăspundețiȘtergere
  5. din cate vad eu, tirul a facut sensul... probabil ca a ocupat amandoua benzile din sens ca asa sunt sensurile la noi... si o desteapta, nus de unde a venit din spate sa depasasca camionul.
    nici vorba de ce scrie in articol. probabil ar trebui sa credeti un tirist, nu niste jurnalisti, privind circulatia.
    tirul a facut sensu, si un auto l/a depasit din spate in stanga. sigur, si ciobanu de pe tir, trebuia sa se uite ca o dobitoaca i/a venit in stanga, si nu poate face manevra de iesire din sensu ala de cacat.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche