Tinerii răniți în accidentul de la Rădăuți, în continuare în stare gravă, la Terapie Intensivă, intubați. Unul a fost stabilizat, celălalt este areactiv

Medicii suceveni luptă în continuare să salveze viața victimelor accidentului rutier produs marți în municipiul Rădăuți din județul Suceava, când o mașină s-a rupt în două după impactul cu un stâlp, un tânăr murind pe loc, iar alți doi fiind grav răniți.

Conform medicilor, șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Gălănești, este stabil hemodinamic. Fracturile de mandibulă au fost stabilizate, iar tânărul va fi operat zilele urmatoare. Băiatul este bine din punct de vedere neurologic. Diagnosticul inițial a fost „politraumatism, traumatism cranio-cerebral nivel mediu, traumatism cranio-facial sever, contuzie toraco-abdominala, contuzie renala dreapa”.

Pe de altă parte, pacientul de 18 ani este stabilizat, dar din păcate grav din punct de vedere neurologic, areactiv. În cazul lui, diagnosticul inițial a fost „politraumatism, stop cardio-respirator resuscitat, tramuatism cranio-cerebral grav (cu fracturi, hematom subdural, contuzii cerebrale), fracturi la nivelul coloanei cervicale, fracturi costale și contuzii pulmonare, fracturi multiple la nivelul bazinului”.

Cei doi tineri sunt în continuare în Secția de Terapie Intensivă, intubați.

Accidentul s-a produs marți, 12 aprilie 2022, pe strada Putnei din municipiul Rădăuți. Un tânăr de 21 de ani, care conducea cu viteză excesivă un autoturism Audi cu volan pe dreapta, a tras de volan stânga în momentul în care autoturismul Mini Cooper din față a semnalizat un virja stânga pe o stradă secundară, iar autoturismul s-a izbit într-un stâlp și s-a rupt în două.

Un tânăr de 18 ani aflat pe bancheta din spate a murit pe loc, iar șoferul și pasagerul de pe scaunul stânga față au fost grav răniți.

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche