Vicepreședintele Cristi Crețu, mâna dreaptă a lui Flutur, a demisionat din Consiliul Județean Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Silviu Cristinel Crețu, arestat pentru luare de mită și trafic de influență, și-a depus demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava și din funcția de consilier județean.

Demisia a fost transmisă Consiliului Județean de avocatul Călin Budișan. În conținutul documentului, vicepreședintele Cristi Crețu nu menționează motivul pentru care și-a înaintat demisia.

Om de încredere al lui Gheorghe Flutur, Cristi Crețu a fost arestat pentru 30 de zile, începând cu 5 aprilie 2022, după ce a fost prins în flagrant cu o șpagă de 40.000 de euro primită de la Vasile Rîpan, patronul societății Autotehnorom SRL Suceava.

Dosarul este instrumentat de procurorii DNA Cluj, iar mandatul de arestare a fost emis de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj și confirmat de Curtea de Apel Cluj. 

Mai multe informații: 

Hotărârea pentru care vicepreședintele Cristi Crețu a cerut 40.000 de euro șpagă de la patronul Autotehnorom:

2 Comentarii

  1. Viata unui om distrusa. O firma care va merge inainte pentru ca vor fi altii care vor risca si vor lua comisioane. CJ verificati daca bitumul este de calitate sin in dozajul corect chiar vdaca sunt rezultate de la laboratore mincinoase. Verificati daca se folosesc agregate de concasate de cariera de munte si nu pietris de rau mult mai ieftin. Carotele totdeauna arata ca grosimile starturilor sunt cele din proiect dar aproape peste tot straturile drumului sunt mai subtiri. Exemplu 3 cm beton asfaltic cu
    pietris de rau in loc de 6 cm grosime beton asfaltic cu criblura mai rezistent si mult mai scump.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche