Siteul Cabine Containere, furnizorul constructiilor versatile, rezistente si gata de folosit

 

Cabinele containere pot fi vazute oriunde dupa ce sunt comandate de pe siteul Cabine Containere. Datorita lor, oamenii care lucreaza la sute de kilometri distanta de casa sunt cazati in conditii mai mult decat decente, isi pot pregati mancare sau o pot incalzi, isi fac dus si se odihnesc in dormitoare incalzite iarna si racoroase vara.

Muncitorii forestieri sunt incantati de aceste locuinte mobile care pot fi mutate acolo unde se lucreaza intens si mai ales de faptul ca se simt in siguranta in ele si nu mai tremura de frig ca in trecut. Mai intai, cei care lucrau la padure isi improvizau adaposturi si faceau focul pe o vatra de piatra in mijlocul asa-zisei locuinte. Se intelege de ce ei se imbolnaveau grav si repede: peste noapte, cand focul se stingea inghetau de frig, iar fumul de la foc le intra in ochi facandu-i sa lacrimeze. Si plamanii aveau de suferit din cauza acestuia.

Mai tarziu, locuintele muncitorilor forestieri erau improvizate in remorcile inchise ale camioanelor sau tractoarelor, asa-numitele vagoane. Si ele rugineau si se ingaureau in timp si prin acele locuri gerul intra peste muncitori.

Situatie s-a schimbat total de la aparitia cabinelor containere spatioase, luminoase, perfect izolate, dotate cu sisteme de incalzire sigure. Aparatele de aer conditionat pot fi utilizate si vara la racorirea spatiului respectiv, dar si iarna la incalzirea lui.

Elegante, mobile, rezistente si usoare ele se integreaza perfect in peisaj si pot fi infrumusetate de o mana hotarata de gospodar. In fata lor se poate amenaja o gradina cu flori, se pot pune banci din lemn sau foisoare.

In prezent, s-a ajuns la o varietate atat de mare de containere pentru ca producatorul raspunde cererii tuturor cumparatorilor de peste 20 de ani, ajustandu-si produsele la cererile de pe piata.

Sezonierii din agricultura erau cazati la comun in trecut, in cabane cu zeci de paturi care nici nu puteau sa fie incalzite din cauza marimii lor. In plus, dreptul la intimitate era incalcat, oamenii dormind laolalta, indiferent de sex si de varsta.

Acum in cabinele containere sunt cazati 3-4 muncitori care se simt ca intr-o familie si care se bucura pe deplin de conditiile asigurate de angajator prin aceste case ce pot fi mutate dintr-un loc in altul.

Uneori oamenii si-au amenajat locuinte pe cinste in aceste cabine containere care pot fi organizate pe mai multe etaje sau cu un etaj. Constructiile pe cadre de otel din prefabricate imita perfect blocurile de locuinte cu doua-trei etaje.

Containerele locuinta  vin la pachet cu toate instalatiile tot ceea ce mai ramane de facut proprietarului este sa le racordeze la retea. Pe malul unei ape se pot instala containere pentru pescari sau pentru cei care doresc sa se cazeze intr-un cadru feeric. Peisajul este de vis si conditiile  de cazare pot fi foarte bune.

Orice dorinta a oamenilor legata de nevoile imobiliare poate fi indeplinita cu produse de pe siteul Cabine Containere. In prezent, vizitatorul paginii oficiale a acestei companii are la dispozitie:

-containere ce pot fi transformate in birouri sau puncte de lucru. In loc sa achite cineva chirie luna de luna pentru a face asigurari de orice tip, mai bine cumpara un container pe care il amenajeaza corespunzator si are si avantajul de a reloca biroul amenajat in container, daca acest lucru va fi necesar in viitor.

-container sanitar. Vara, din cauza caldurii, oamenii au nevoie de prim-ajutor si de existenta unor puncte in care sa stea la umbra, sa se racoreasca si sa se hidrateze. Personalul medical de serviciu ia tensiunea si acorda primele ingrijiri ca persoanele vulnerabile sa nu fie afectate de canicula.

-containere sector sanitar. In perioada pandemiei s-au dovedit de un real folos, fiind transformate in puncte de vaccinare sau de triere a bolnavilor.

-containere de depozitare a materialelor de constructie de pe santiere. In primul rand, acestea nu puteau fi sustrase de raufacatori, fiind incuiate cu lacat. La fel de important este faptul ca materialele care nu trebuie sub nicio forma sa intre in contact cu apa, cu umezeala si sunt pastrate in perfecta stare in aceste depozite.

-container destinat locuirii mai multor categorii de oameni. Dupa cum s-a specificat la inceputul articolului in aceste containere sunt cazati muncitorii sezonieri care lucreaza departe de casa si nu exista imobile pe raza in care isi desfasoara activitatea, sinistratii ramasi fara case in urma unor inundatii, alunecari de terenuri sau incendii, dar si oamenii care aleg aceste contructii pentru faptul ca sunt relocabile, sunt usor de realizat si ofera acelasi confort pe care il ofera o locuinta clasica.

- cabine-containere de dimensiuni mici pentru paza. La portile ambasadelor, companiilor, fabricilor sau depozitelor mari exista asemenea puncte de paza si control fiindca paznicii trebuie sa aiba conditii de munca decente. Aici pot completa in caietul de sarcini linistiti, pot suna la urgente in cazul in care in timpul noptii vin raufacatori sau apar in zona persoane suspecte.

-grupuri sanitare publice sau destinate unei anumite categorii de beneficiari.

Constructorii care  se intorc acasa seara dupa o zi de munca nu se pot urca murdari in autobuz sau in metrou pentru ca sunt plini de transpiratie, de praf si de var. Seful de santier le pune la dispozitie si containere in care isi depoziteaza bunurile (hainele, actele, banii), dar si cabine de dus unde se pot spala.

Pe siteul companiei se pot analiza atent proiectele realizate cu ajutorul containerelor: un spital si un punct sanitar complet.

De 21 de ani, Cabine-containere vine in sprijinul romanilor care doresc spatii de depozitare sigure si curate sau locuinte confortabile.

Mai nouă Mai veche