Un bătrân din Șcheia și-a pus capăt zilelor. A fost găsit de noră într-o anexă a gospodăriei

Vineri, 13 inuarie 2023, la ora 11:40, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin intermediul 112 cu privire la faptul că Vasile M., în vârstă de 84 de ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței de domiciliu a acestuia.

În urma verificărilor a rezultat că în jurul orelor 10.00, nora bărbatului s-a deplasat la domiciliul socrului, ocazie cu care a constatat că acesta nu se află în locuință, fapt pentru care s-a deplasat prin anexele locuinței, unde l-a identificat fără semne vitale, care era spânzurat de un par cu ajutorul unei sfoare tip plastic.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a constat decesul. În urma examinării criminalistice a corpului nu au fost identificate urme de violență.

Rudele au declarat verbal faptul că nu are suspiciuni cu privire la decesul socrului ei, acesta suferind de mai multe boli incurabile și având stări depresive în ultima perioadă.

Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche