Incendiu într-o gospodărie din Bivolărie izbucnit de la un moped defect

Marți, 21 februarie 2023, la ora 17:26, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că la un imobilul de pe strada Nicolae Bălcescu din localitatea Bivolăria, orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, a izbucnit un incediu la o anexă, cu pericol de propagare la depozitul de furaje.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul ISU Bucovina – Garda de Intervenţie Vicovu de Sus și un echipaj SMURD.

La momentul producerii incendiului, la domiciliu se aflau două persoane. După sosirea echipajelor de pompieri la fața locului, s-a stabilit faptul că ardea un moped aflat lângă depozitul de furaje și plante furajere (fân), cu pericol de propagare la depozitul de furaje.

Pompierii au stabilit focarul ca fiind depozitul de furaje, sursă probabilă de aprindere „scurt-circuit electric”, mijlocul care putea produce aprinderea fiind „alte produse chimice”, iar împrejurarea determinată fiind „acumulator electric defect”, condițiile care au favorizat dezvoltarea și propagarea incendiului fiind „cantitatea mare de materiale combustibile”.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime omenești. Persoana vătămată a estimat valoarea pagubei produse în dauna sa în suma de 1.000 lei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. 
Mai nouă Mai veche